BIO

El duo format pel cellista sevillà Jorge Gresa i el pianista mallorquí Albert Colomar nasqué al setembre de 2017 a Utrecht, on tots dos realitzaven estudis de postgrau. Allà descobriren tenir una enorme afinitat tant personal com artística i, arran d'aquest fort vincle, s'inicià el projecte de fer música junts.

Allà, treballaren de forma regular amb els mestres Timora Rosler, Klára Würtz i Sebastián Colombo. Paral·lelament, reberen consells d'altres músics com Sebastian Koloski o Mikhail Zemtsov. Durant aquests anys, han participat activament a masterclasses de mestres de talla internacional com Eldar Nebolsin, Katya Apekisheva, Kyril Zlotnikov, Gregor Horsch, David Korevaar i Adrian Brendel.

 

Fins avui, han actuat a espais com la Sala Gran de l'Auditori TivoliVredenburg d'Utrecht, el Teatre de la Fundació Cajasol de Sevilla, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona i el Teatre Ireneu de Palma. Així mateix, han participat en diversos cicles d'estiu com el de Noches en los Jardines del Real Alcázar de Sevilla, Música als Parcs de Barcelona i el de Juventudes Musicales de Chipiona.

Al febrer de 2020 participen de la 96a convocatòria del Concurs Joventuts Musicals d'Espanya (corda), on Gresa obté el segon premi.

Foto Jorge editado.jpg

J. GRESA

Cello