BIO

El duo format pel cellista Jorge Gresa i el pianista Albert Colomar, neix el setembre de 2017 a Utrecht, on els dos joves músics realitzen estudis de postgrau al Conservatori de la Universitat de les Arts (HKU). Allà, poc a poc, descobreixen tenir una enorme afinitat envers l'art i és arrel de l'estreta amistat que construeixen, que sorgeix tant la voluntat com la necessitat de fer música junts.

 

Durant el curs 2017-18, treballen individualment així com de forma conjunta amb els seus respectius professors Timora Rosler, Klára Würtz i Sebastián Colombo. Paral·lelament, reben consells d'altres músics com Sebastian Koloski i Mikhail Zemtsov (Utrecht Quartet). Han participat activament a les classes magistrals de músics de talla internacional com Aram Talalyan, Gregor Horsch, Eldar Nebolsin i David Korevaar.


Fins a dia d'avui, el duo ha realitzat concerts a Utrecht, a la Sala Gran del Teatre Tivoli, a l'Ajuntament, a la Biblioteca Central i a altres espais; així com també a diversos espais d'Espanya, com la Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi a Barcelona i el Teatre de la Fundación Cajasol de Sevilla. Tanmateix, ha format part del cicle estiuenc 'Música als Parcs' 2018 de Barcelona.

Foto Jorge editado.jpg

J. GRESA

Cello